Min story

” Har du en dröm, börja med att investera i dig själv.
För där finns all framgång du någonsin har drömt om ” 


Insåg jag när jag för 8 år sedan lovade mig själv att aldrig ge upp igen. Efter mycket sökande av att hitta mig själv och vilsen i mitt letande så förstod jag att det minsta jag kunde göra för mig själv var att börja må bra.

Jag gick från att känna mig identitetslös utan riktning i livet till energifylld sekunden jag fick in träningen i min rutin. Dagarna fick en helt ny mening, för första gången kände jag att jag var på väg någonstans och inte bara fysiskt men också mentalt, jag insåg att jag klarade mer än jag trodde och självkänslan ökade. Jag lärde mig att sätta mål och hantera utmaningarna efter vägen. All den utveckling på gymmet gjorde mig stark även i vardagslivet och fick mig att våga satsa på karriär, flytt och slå mig fri på många olika sätt.

Så utan att veta vart jag skulle, vad jag skulle göra eller hur det skulle gå till så skiftade ALLT när jag började ta hand om mig själv och min insida. Pusselbitarna föll på plats naturligt och nu vill jag dela min resa med dig, och hjälpa dig att investera i dig själv så du kan nå dina drömmar! <3

Ses vi på nästa träningspass?