Min story

Jag heter Denice Moberg, en tvåbarnsmamma som älskar träning och hälsa, mentalt och fysiskt. Ursprungligen är jag från Kramfors, en väldigt liten stad uppe i Norrland där jag för första gången hittade träningen 2015-2016.

Det var en tid i mitt liv där jag kände mig deppig, stressad och vilsen, jag ville hitta mig själv och göra något med mitt liv. Jag kände en stor längtan att få utforska livet utanför småstadslivet. Men vem var jag egentligen? Jag hade inget speciellt än någon annan, varken pengar eller status. Så hur skulle jag kunna nå dit jag ville? Få det där supercoola jobbet eller resa jorden runt? 

Jag hade inget svar på det då, men jag visste att det enda jag kan göra just nu är att ta hand om mig själv, för när jag mår bra så gör jag bra. 

Så efter många gymkort senare som aldrig användes så bestämde jag mig en dag, att en gång för alla NU är det dags att lova mig själv att aldrig ge upp en gång till. Jag tillät mig själv att känna motstånd i början och accepterade att det är okej att det inte alltid är roligt när man är ny och osäker. Men efter någon vecka släppte allt och jag blev förälskad i livsstilen, stress från mina axlar lättade och det blev roligt på riktigt. Det jag gjorde funkade! Och jag glömde bort allt det jag en gång hade grubblat på och jag fick en nytändning i livet.

Eftersom jag älskar att fota och vara kreativ så blev det naturligt när jag stod på gymmet att dokumentera och testa nya saker på bloggen och Instagram. Och någonstans där så började folk hitta mig och delade mina poster, det gick så snabbt och jag förstod ingenting. Men några månader senare så hade jag 50 000 följare. Det var inte vad jag planerade, men det kändes väldigt roligt att skapa något så stort med det lilla jag hade.

Allt jag hade gjort var att fokusera på mig själv och mitt inre mående, för jag var ju bara en vanlig tjej från en liten stad i Norrland? Alla andra tjejer hade snygga träningslokaler, trendiga caféer och gator att fota på med egna fotografer. Men själv stod jag ensam i köket med min kamera eller på gymmet med smällande vikter i bakgrunden.

Jag hade bestämt mig för att inte låta något få hindra mig så jag tog min plats på gymmet även fast jag inte passade in och gjorde min grej. Och där föddes mitt nya jag, det yrke jag arbetar med i dag och har chansen att vara i kontakt med er dagligen och hjälpa andra att tro på sig själv och bli starkare än någonsin!

Tack till er, och glöm aldrig detta:

” Har du en dröm, börja med att investera i dig själv. För där finns all framgång du någonsin har drömt om ”